miercuri, 31 decembrie 2008

nu pot sa dorm / vreau sa dorm

04:47 mi-e atata de somn. visez la patutul meu si la 3 zile nedezlipita de el. la caldurica. caldura. cald. calduros. paturi groase. perne moi. dus fierbinte. ma tot gandeam ca tot omul ce vreau de la 2009. si acu mi-a venit ca una din chestiile pe care le vreau e sa imi petrec fiecare seara intr-un pat cald si inainte si dupa somn sa pot sa fac un dus fierbinte. iaca eu asta imi doresc.
pe de alta parte exista si avantaje ale frigului si lipsei de somn - ma face sa par ca functionez asa pe baterii duracell. exact ca cu nesomnul si orele alea limita peste care trebuie sa treci ca sa nu mai adormi. asa si acus- adica am trecut si orele limita si limita de frig si limita de nesomn si pot sa zburd ceva vreme pana sa pic lata.
05:13 incep sa aud zgmote. dar nu imi dau seama daca ele sunt reale / sau de unde vin/ daca ma concentrez tare am nu aud nimic/ daca sunt atenta la ce scriu acum spre exemplu le aud ca si cum ele sunt undeva intre urechiile mele/ si pare asa sunetul soneriei de la telefon
imi vine sa vomit. nu ca as avea prea multe de vomitat dar imi vine.
nu o sa vomit. cred ca nu mai imi aprind alta tigare.
sunetul asta nu dispare.
ma roade stomacul. as papa un sendvis de la universitate din pasaj intrarea de la intercontinental. cu multa salata si asa rece desi judecand dupa frigul din oase nu pare tocmai cea mai buna idee.
05:19 mi-e pofta de musaca. a fost mult timp mancarea preferata. cum acum ma gandesc si imi dau seama ca nu am nici o mancare preferata se prea poate ca musacaua sa fie in continuare mancarea preferata.
05:23 acum o sa incerc sa dorm. sau macar sa stau intinsa.
nu. sa caut mai intai ceva muzica sa pun la postare (de fapt scriu ca sa ocup cumva timpul/ daca stau intinsa incep sa amplific fiecare chestie din jur si asta nu-i ok/ nu vreau sa o iau razna :D)
acus ma uit la muzica
ce fain e video-ul din postarea de dinainte... am ramas uitandu-ma la el. asa ma face sensibila momentul cand el spune ca is 3 lucruri pe care regreta ca ea nu i le-a cerut- sa manance furnici/ sa injure somerii/ sa o iubeasca ca un nebun... / ma enerveaza ca partea asta e tradusa in italiana in clip/ dar e pe youtube in original/ in fine - trebuie vazut filmul inainte/ mi-ar placea sa si joc jocul/ sa pun asta la dorinte pt 2009?
gata - am gasit melodie - ma scuzati - is in perioada edith piaf - sau nu ma scuzati - ce-mi pasa? :))


Edith Piaf-C'est une Histoire D'amour
e deja 05:40 - mi-am umplut o ora acus si nu m-am mai gandit la somn - e tare e sa ai blog
fir-ar - ma dor dintii

3 comentarii:

Anonim spunea...

Esti sublima si prea inteligenta pentru a fi in blogroll la Mihnea Georgescu... Te rog frumos cere sa fii extrasa din rindul celor ce sustin o minte bolnava...
La Multi Ani !!!
Si mult mai multe succese.

Anonim spunea...

unde esti?

d

Anonim spunea...

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeei!~!!!