duminică, 30 noiembrie 2008

melodia mea de azi


se spune ca in noaptea de dinaintea zilei Sf. Andrei iti visezi alesul. Eu daca azi noapte nu am putut dormi inseamna ca nu ma casatoresc? Sau poate ca Dumnezeu inca nu s-a hotarat clar asupra celui care imi este sortit si a zis sa ma mai amane cu un an pana imi gaseste pe cineva potrivit :P. Da, cu siguranta asta e toata treaba :).
Aseara am ascultat o melodie care mie imi place teribil de mult si pe care mi-o fac mie azi cadou cu tot dragul. Si pentru ca sunt simpatica o impartasesc cu toata lumea. O bucata mai mare din ea ii revine totusi Andreei Bogdanovici pentru ca pana la urma impartasim acelasi nume.


Boris Vian - "La valse jaune"
Pupici si imbratisari si pentru dragii mei Andrei Gamart, Andrei Mihail, Andrei Nicolescu, Andrei Ruse si Andrei Sendrea. Doar ca lor nu o sa le placa melodia ca e mai de fete :).

poza: Spring Ladies by Hantenshi

5 comentarii:

Unknown spunea...

LA MULTI ANI ANDREEA...Iti doresc intelepciune sa iti cladesti un viior ce merita trait..Universul sa vibreze cu tine!

a spunea...

Sarumana! Si tie toate cele frumoase. Zilele trecute am descoperit prin FEEDJIT blogul tau si l-am rasfoit cu placere :). Ne mai citim :)

Anonim spunea...

"la valse jaune" e una dintre cele mai frumoase melodii pe care le-am ascultat de ziua mea :) mulţumesc că ai împărţit-o cu noi.
îmi aminteam acum că în ziua în care am împlinit 17 am primit melodia asta melodia asta şi am fost foarte fericită în anul acela. :). leapşa :P

Anonim spunea...

sorry, uneori pot fi patetică foarte

Anonim spunea...

acum sintem in 2010. andreea care scria mai sus avea 17 si era in alt oras. acum are 20 si e in b si face nostalgie.