marți, 25 noiembrie 2008

melodia mea de azi / pentru mine



Edith Piaf - La Vie En Rose

3 comentarii:

Casandra spunea...

hello!
vreau sa stii ca "din cauza ta" mi-am luat zilele trecute cartea Soni si abia astept s-o citesc. daca nu era blogul tau nu cred ca aflam de ea. de blogul tau nu stiu cum am dat, ca asta a fost demult si de atunci te-am tot citit. cya

a spunea...

salut!
am incercat si eu acum sa intru pe blogul tau dar vad ca e doar cu invitatii :P - mi-ar fi placut sa citesc pe cineva care ma citeste - probabil am impresia ca ma citesc oameni asemanatori mie :)
sper sa iti placa cartea lui andrei. ideea e ca rar se intampla sa cunosti personal un tanar de 22 care sa aiba inspiratie sa scrie o carte care chiar sa fie publicata. asta e lucru mare pentru cineva atat de tanar. asa ca doar pentru asta cartea e o curiozitate. nu ca asta cu publicatul la varste fragede nu-i foarte raspandit in alte tari dar la noi parca mai putin. plus mie cum ziceam pe blog mi-s dragi si povestile din spatele cartii.
si eu am citit soni si in mare mi-a placut / desi o vad mai mult ecranizata decat pe hartie. sunt curioasa de ce parere o sa-ti lase si tie . poate treci pe aici si-mi povestesti :)

Casandra spunea...

scuze, n-am mai trecut de ceva vreme pe aici. ti-am dat invitatie :). hope you'll enjoy.