vineri, 8 august 2008

chisinau 3/2

pozitii pentru un somn odihnitor
ei iaca a trecut si prima noapte la Chisinau, din pacate fara sa o dorm prea tare. Pe la ora 1 noaptea s-a eliberat si biroul lui Vladimir si atunci am aflat vestea cea mare : dormim la birou ca nu mai am cum sa ajung in casa de la aeroport. Recunosc ca asta a venit cumva ca o usurare. Nu puteam psihic sa ma intorc in locul ala asa repede. Mai intai am luat o "cina romantica" a la biroul din Chisinau fara ca Vladimir sa accepte propunerea mea de a pune o lumanare sau o floare pe masa :)) iar apoi a inceput munca - el cu ale lui, eu cu aranjarea materialelor in revista pe un calculator care are cel mult viteza unui melc obosit. Pe la 5 revista era aproape decenta si Vladimir deja dormea dus in coltul lui. El a mers pe varianta 2 scaune si atat. Eu, fiind musafir am putut sa ma bucur de editia lux : 3 scaune cu perna. Ei bine daca stai pe o parte ai impresia mereu ca o sa cazi. Cel mai bine e sa stai pe spate/ acum fara perna e aiurea sau poate nu-s eu obisnuita. Pe la 6 m-am trezit intepenita pt ca era frig. Am reusit sa mai atipesc pe la 7 si un pic si trezirea a fost pe la 9 :)). Odihnitor de nu-i adevarat numa sa nu incercati acasa. Acum Vladimir imi spune ca el poate si doar pe unul. De dimineata am fost instruita ca sa imi iau tigari - traversezi si te duci la magazin si le spui marca ca sunt rusoaice si nu inteleg :). Cand biroul s-a aglomerat m-a traznit o curiozitate tampita si m-am dus sa verific. Oare la Mc'Dolalds se vorbeste in rusa sau romana? Ei bine am iesit pe usa si am zis ca ma plimb. Se vorbesc ambele dar mai mult rusa si sucul de portocale e la fel ca in Bucuresti :). Din pacate pimbarea nu a fost prea lunga ca deh... o sosit paginatorul. Si acusica iar ma pun pe lucru.
Pana una alta intrebarea : eu unde dorm la noapte? ramane surpriza zilei.
Maine o sa fie mai fain ca o sa mergem la proiectii de filme in aer liber in fata la Brancusi - asta da viata sociala :).

3 comentarii:

Anonim spunea...

:D welkom!

Anonim spunea...

mă bucur din inimă că te distrezi. era şi timpul. chiar dacă distracţia e mai puţin convenţională. :)

Anonim spunea...

@ di - ioi - acusica vad si eu cum ii viata asta cea fara de lux

@lorena - :) pai te astept aici sa ne distram impreuna/ de scaune facem rost si cred ca in 2 zile o sa ma simt ca in pat acasa la mama :) si poate pana ajungi tu invat si noi trucuri pt un somn linistit :) ca sa ti le impartasesc si traim asa pe marginea prapastiei