vineri, 11 mai 2007

none




noaptea asta e calda si miroase a gogosi. eu ma simt impacata. cred ca e prima oara dupa foarte mult timp. mi-e bine. imi vine sa zbor, sa plutesc. e un sentiment nou, seamana cu sentimentul de a fi indragostit. numai ca nu te raportezi la altcineva, nu exista altcineva. nu esti decat tu :). parca m-am indragostit de mine. acum abia, inteleg ce spunea r. atunci cu faptul ca in lumea asta nu e nimic de pierdut sau de castigat decat vieti.
eu acum am castigat. m-am recapatat pe mine.



photo© coffee__lips_and_cigarette_by_monstermagnet on deviantArt

2 comentarii:

Anonim spunea...

interesant ce spunea r. în lumea asta nu e nimic de pierdut sau de câştigat decât vieţi. , paradoxal în timp ce câştigăm vieţi perdem (alte)vieţi, but fiecare victorie este o premisă pentru un viitor (oarecare la un moment dat)

:)

a spunea...

da, ai dreptate, pierdem alte posibile vieti ale noastre sau mai bine zis alte drumuri dar stii... credeam odata ca daca renunti la un drum, oricat de greu ar fi el, esti un las. nop, nu e chiar asa... cred ca important e sa ramai pe un drum atata timp cat nu faci compromisuri cu tine insuti. si aici am tot pierdut eu, dar stii cum e vechea vorba : ce nu te omoara te intareste :).
multumesc de trecere si te mai astept cu drag