miercuri, 23 mai 2007

traffic in my sky


"Voi toţi aveţi o imagine greşită despre viaţă. Omul este un instrument. Se consumă un combustibil, şi el se pune-n mişcare. Asta generează căldură. Câtă vreme mai arde încă, omul trăieşte. Un mort e rece, acolo nu mai arde nimic. Căldură, foc, ăsta-i principiul, e o chestie biologică. Nu e cum gândiţi voi. Voi vă vedeţi doar în raport cu alţii, altfel nu vă vedeţi. Voi vreţi să vă vedeţi oglindiţi în ceilalţi şi credeţi că atunci vă alegeţi cu ceva din voi înşivă, şi că atunci chiar existaţi. Ceea ce este în întregime rahat. Dispăreţi. Vă subţiaţi, până când aţi dispărut, nu mai puteţi să deosebiţi absolut nimic, cine sunteţi voi şi cine sunt ceilalţi. Asta e greşeală, că credeţi că aşa trebuie să stea lucrurile. Trebuie să te eliberezi din legătură şi să devii de sine stătător, afară cu gândurile străine şi totul închis etanş, nici o antenă să nu mai scoţi în afară, doar arme, ca o meduză, oarbă şi loveşte, şi cine se apropie este ars, fără furie. Închide gura, închide urechile şi la fapte!"
(
Marius von Mayenburg – „Chip de foc”)


nesomn, nechef, pofta de o tigare...
noaptea ar fi mult mai frumoasa daca ar mirosi a ceai de fructe

music mood : placebo - pierrot the clown

3 comentarii:

Anonim spunea...

misto spus; in noptile de genul ala incearca pe langa tigare o plimbare aiurea pe strazi cu sau fara un suflet alaturi (nu doar om ca de-ala gasesti destui); sau ceva muzica (depinde de moment, insa recomand muzica clasica - depinde de moment cum am zis - mie imi plac de la nocturnele lui chopin pana la bach - concertele branderburgice, mahler, vivaldi si sa nu uitam pe grieg). In momentele de moarte din noapte fereste-te insa de chopin ca de dracu. Noaptea - noaptea este mult mai frumoasa decat ziua pentru simplul fapt ca nu este zi, nesomn - sau cand moartea cauta sa ne arate ca este in noi; pofta de tigare - fum, iluzii, nevoie de a pierde, de a castiga, de a constientiza lucid sau melancolic, nevoia de fum (sper sa intelegi). Misto spus citatul, misto si restul; pe 360 nu mai esti activa?

Anonim spunea...

mai cu 360 am lasat-o mai moale pentru ca e sesiune acum si oamenii sunt stresati dar ma gandesc sa revin undeva sapt viitoare. dar dvs de ce nu trimiteti poze pt experimentul 2, desi cea din parc cu el si ea este ideala, cred ca o sa o mut la 2.
Genial spus : "In momentele de moarte din noapte fereste-te insa de chopin ca de dracu". o sa iti ascult sfatul :)

Anonim spunea...

pai aia era pt exp 2, nu te-ai prins? - cunosc chestia de treaba, am licenta in 2 sapt si acum ma apuc de ea.......nopti albe, va ador(m). Cum zicea Legionaru lui S.H. (daca ai citit asa ceva) "Vino, dulce moarte, vino"