luni, 7 mai 2007

the diary of a prozac addict - day 2e ceva cu toate lucrurile neterminate din viata mea. mi se pare ca ele ma bantuie si ca nu le pot indeparta.
lucrurile astea neterminate iau infatisari variate: astea 7 kile de cursuri pe care le am insirate pe jos, restantele, sunetul ala pe care il scoate telefonul atunci cand primesc un mesaj, visele colorate, comarurile, cuvintele pe care le scriu, regretele, amintirile, etc. etc.
adorm in fiecare noapte mai greu si ma simt din ce in ce mai mica.
ma uit la oamenii din tramvaiul 16 si mi se par pe zi ce trece mai urati. pentru ei implinirea miroase a sarmale cu mamaliga, a mici, a bere, a meci de fotbal, a sex, a heroina, a bani, a dumnezeu, a scutece si alte chestii d'astea.
in schimb, dorintele mele plutesc in formol, asa cum am auzit ca plutesc cadavrele in subsolul facultatii de medicina asteptand sa fie disecate.
photo© Silviu

Un comentariu:

Ruxy spunea...

pentru ei, implinirea miroase a tv cu plasma, LCD, ipod nano, nokia cu camera foto de 3.8 pixeli, tricou converse, adidasi nike (eventual albastru metalizat - macar sa iti indrepti privirea spre ei sa vezi ca sunt de firma - chiar daca e o privire speriat-scarbita)..