marți, 19 mai 2009

19 mai


m-am intors duminica de la alba. a fost simpatic pentru prima data sa cunosc asa multi tineri autori si sa vad si eu cum sunt ei si cum sunt evenimentele de genul asta. mi se pare foarte benefic sa fie mai multi oameni din acelasi domeniu stransi la un loc - asta pentru ca numai asa se pot deschide punti de comunicare. as vrea sa povestesc mai multe despre colocviu insa miruna vlada a facut-o inaintea mea si atat de fain incat m-a lasat fara prea multe de zis - articolul ei se poate citi aici. cat despre poze vad ca un cristian a inceput sa puna cateva aici (eu m-am ferit pe cat posibil de aparatele foto din zona)
miruna a scris ceva in articolul ei care m-a emotionat foarte mult: andreea toma era fragila ca o pasare si usor insingurata si trista si am simtit mereu senzatia sa o imbratisez . si ce m-a impresionat este tocmai faptul ca in ultimul timp chiar am simtit foarte mult nevoia de a fi imbratisata - se vede ca oamenii sensibili comunica si la alte nivele. ii multumesc mult pentru gandul asta. si cand o sa o vad o sa o imbratisez :).
azi a fost una din cele mai triste zile ale micutei mele vieti, un moment de ruptura la nivel intim. si ii iubesc foarte mult pe cei care au fost si sunt langa mine - pana la urma in ciuda a tot mereu punctele critice din viata iti arata ce ai in jurul tau - si eu am in jurul meu cativa oameni, nu multi, dar atat de frumosi incat ii eclipseaza pe toti ceilalti.

foto: Dragana Zarevska / o artista de care am mai scris si pe care am descoperit-o prin vladimir. cred ca mirunei i-ar placea mult - ii dedic lucrarile ei (daca se poate face asta) pe care le gaseste aici.

2 comentarii:

Anonim spunea...

ciudat era ca simteam nevoia sa te imbratisez dar nu stiam cum.. sper sa stiu data viitoare. mi.era teama sa nu-ti fac rau nu stiu daca intelegi..

a spunea...

cred ca inteleg ce spui... probabil si eu m-as fi speriat la gandul ca am fost descoperita