duminică, 13 iulie 2008

cum faci rost de bani pentru o revista de la Chisinau?


greu
De obicei lui Marius ii reuseste.
Pur si simplu cam nimanui nu-i pasa, cei cu bani au alta treaba, sau nu vor, sau nu vad sensul, sau s-au trezit cu fata la cearsaf in ziua in care i-ai abordat, sau nu inteleg de ce e necesara , sau sau sau...
Azi am facut o mica incercare - am in lista un om cu ceva bani - unul singur si il stiu de curand - am zis hai sa incerc ca poate poate si am incercat - bineinteles ma asteptam sa zica nu si dragul de el nu mi-a inselat asteptarile.
Ba mai mult de aici a inceput o intreaga discutie ca eu sunt o idealista (:) da da ) si ca o sa ma ratez din cauza asta (oooo nu... :() si tot asa.
Domnul cu pricina probabil nu a fost in Chisinau niciodata sau daca a fost degeaba a fost ca nu s-a prins de nimic. Dar la urma urmei vina nu-i a lui - nici tinerii poeti de astazi nu par cine stie ce interesati de poveste. Un exemplu bun gasiti aici. Acum dragii mei chiar asa ne-am trezit cu totii in puf ? aparent da - destinatia - VEST. Parerea mea? Drum bun! sau Calatorie spancenata! Va pup pe toti si daca vreti va conduc pana la aeroport- o sa am grija sa prindeti avionul, sa aveti un loc bun acolo unde sansele sa vomiti is mai mici (cica trebuie sa te astezi in fata)
Momentan eu cred ca raman aici sa ii caut pe cei cu bani. Bineinteles mai sunt unii cu bani dar care au impresia ca daca eu sunt fata sunt o bucata de carne :) si fara menajamente imi strang tandru mana si imi spun cu ochi sticlosi sa ii caut... poate poate se gandesc ei/ eu ma uit in oglinda - dude - in pana mea nu-s o gagica asa tare - adica chiar nu puteti sa puneti si voi mana pe ceva mai bun?
Tipul de pe mess imi zice : "vei îmbătrâni şi vei dori să mai ţi se propună aşa ceva.../dar va fi prea târziu/ oricum, faci ce vrei/eşti liberă/ nu trebuie să te prostituezi/dar nici să pierzi timpul /că time is money" (n.a. - voi dori sa mi se mai propuna sex pentru bani - nu zau?)
Normal ca timpul lui is money pentru ca ii are / timpul SDU nu e money pentru ca nu-i avem/ scurt/ si noi trebuie sa facem rost de bani de la oameni care gandesc asa/ sau de la institutii publice care sunt si mai triste.
nu se poate ca din greseala cineva cu bani sa intre pe blogul meu si sa imi trimita un mail miraculos in care sa imi spuna ca el crede in revista si ca ne da suma X?
o sa zambesc frumos si o sa zic multumesc. si atat :)
Slava Domnului, cum s-ar spune, ca au existat cativa carora le-a pasat pana acum - o luminita la capatul tunelului tot ii ceva , oricat de mica
pam pam


Vian Boris - La java des bombes atomiques


poza: Courage_by_coffee_and_pepper.jpg

3 comentarii:

Iulian spunea...

Am si io o intrebare, extra subiect: cum faci de sunt postarile asa aliniate la capete?

Anonim spunea...

nu esti indealista, esti "nebuna" :) "eu ma uit in oglinda - dude - in pana mea nu-s o gagica asa tare - adica chiar nu puteti sa puneti si voi mana pe ceva mai bun?"

:)) caterinca,bv :)

si o sa faci rost si de bani...pt ca VREI si pt ca mai ales nu e nici meschin scopu:) cum este la cei care au vrut bani daor pt ei; e, asta e; cand o sa fie la moda, at o sa dea si ei :) saracii

a spunea...

@ . - cum sa iti explic - e sus in bara de la postare un buton ca in word - gen justify adica/ selectezi textul si apesi pe el

@aprozarnet - poate is si nebuna, cine stie? :) multam de incurajari si te salut